pondelok 8. novembra 2010

Toasty s arašidovým maslom a banánmi

Tieto toasty vraj boli najobľúbenejším jedlom Elvisa Presleyho. On si do nich vraj ešte vkladal aj plátky opečenej slaniny a vraj práve vďaka nim tak pribral a už z neho nebol taký fešáčisko:-)

Keď odmyslíme tú šialenosť so slaninou, toasty sa robia jednoducho len tak, že jeden plátok pečiva potriete nahrubo arašidovým maslom, na druhý plátok natriete popučený banán a toast opečiete na panvici na masle.

Mne osobne tieto toasty chutili, ale asi ich nebudem jedávať často, pretože sú naozaj kalorická bomba. Celkovo sendviče nemajú nijakú extrémne výraznú chuť, sú len príjemne sladké, preto si myslím, že by určite chutili malým deťom. Mňa na nich najviac baví ta kombinácia jemne sladkého banánu a jemne slaného arašidového masla. Mňam.

6 komentárov:

  1. zrovna asi 2 týždne dozadu bežal v TV jeho životopis, tak tam spomínali aj tieto toasty, dokonca i Nigella ich robila v jednej zo svojich relácií a deti okolo si nohy lámali za nimi :))) - ja osobne moc toasty nepreferujem /nejak som im neprišla na chuť/ - moje deti samozrejme hej :))- ale klasika šunka, syr.... ale čo sa týka arašidového masla - tak to som schopná "vyžierať " lyžičkou z pohárika :DDD a potajme naň po večeroch chodím:)) ach jaj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano, presne takto asi skonci moj zvysok pohara s arasidovym maslom:-D asi ho zjem len take same. mnam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Baby, vyskusajte natriet sendvic s arasidovym maslom a lemon curdom, neskutocna kombinacia... ale odporucam dat sendvich na chvilku do "toastovaca"

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja uz takto asi rok obchadzam tu flasticku s arasidovym maslom a bojim sa ju otvorit:-))asi uz bude aj po záruke

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marianna: waw super napad:-O vyskusam!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lucia: urcite vyskusaj! aj tak je najlepsie len take samotne!!! :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!