pondelok 27. júna 2011

Tatarčane pirohy


...len som sa vám chcela pochváliť, že som bola s kamarátkami opäť na výlete v Snine a jedla som "tatarčane pirohy", čo sú pirohy z pohánkovej múky plnené zemiakmi s cibuľkou. Mňaaam.

V Snine bolo inak úžasne. Cieľ vyhodiť si s kopýtka sme splnili.


P.S. A už som sa aj vytrénovala v odolnosti chytania prízvuku, tentokrát som už po príchode nezaťahovala:-D Minule som sa toho totižto nemohla zbaviť ešte mesiac.

11 komentárov:

  1. no Anetka, u nás na východe je veru ten prízvuk riadne chytlavý :DDDDD, super, tesim sa ze si si uzila!!!Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej, moja draha snina!!! skoro moja rodna ;) No krasa! Opytaj sa prosim ta kamaratky, kde kupuje taku uzasne tmavu tatarkovu muku. Lebo v blave maju vsade taku bledu, takze moje tatarcane pirohy su vzdy take bledulky, nie ako tie krasavice na fotke ;)
    Inak co sa vychodnarskeho prizvuku tyka, Slavka, ani nehovor :-) ja ked som dosla z Londyna pred mesiacom (kde som tri a pol dna stravila s vranovcanmi) som zatahovala horsie ako ked dojdem z vychodu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anetka, tvoje žúriky stoja za to, som si normálne zavzdychala za mojím "sladkým žúrovým obdobím"

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Archaa: :-D aj ty si z vychodu? to som nevedela:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Adusha: kupuju ju priamo od nejakeho dedka v nejakej dedine, lebo ze ta kupovana je malo pohankova. takze ti bohuzial nepomozem.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ivana: joj Ivka, ale nemysli si, ze ja zurujem stale, teraz je to skor rarita, uz to nie je ako kedysi, ta nova skola mi zerie vsetok cas aj energiu:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anetka, a nevies mi zistit, ze kde a u koho? lebo veru, ta kupovana je taka o nicom :-( a ja by som veru rada riadnu pohankovu muku ;) dakujem!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ale to je u nejakeho deda vraj v Kolonici. nevadi ti, ze je to ttak daleko?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anetka, nevadi, ked budem na vychode by som si skocila kupit ;) Alebo poslem kupit kamosa, ten je totalne maniak na tieto pirohy a chodi domov z blavy castejsie ako ja. On by mi doniesol muku do ba ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dakujem anetka. potom mi pisni na adusha@food4fun.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!