sobota 3. septembra 2011

Najlepšia fotografia jedla 2011

Saveur, ako to je už zvykom, urobil Best Foodblog Awards za rok 2011. Zaujala kategória najlepšej fotografie jedla. Všetky fotky sú krásne, ale ja by som vybrala asi trošku inak. Ktorá fotka je podľa vás tá naj?

Výherca: pavlova z blogu What Katie Ate



A zvyšní finalisti:
Hruškovo-jablkovo-fenilkový šalát z blogu Canelle et Vanille
Figy z blogu Nordjlus
Red Snapper z blogu La Tartine Gourmande
 Červené pomaranče z blogu Orangette
 Pečené kurča z blogu Fussing with Forks

Tak čo vy na to? Ja sa neviem vynadívať na tú červenú rybu! Škoda, že nevyhrala. 

Každopádne, všetky sú úžasné. Snáď aj ja raz budem vedieť takto fotiť... snáď... možno raz...

10 komentárov:

  1. Pokud bych vybirala jen z tech, co jsi sem dala, tak rozhodne "Cervene pomerance" a pak "red snapper"... Ale pokud bych vybirala z fotek, na ktere narazim pri brouzdani svetovymi foodblogy, tak bych urcite vybrala jine a pro me mnohem lepsi... Kazdopadne bych rada fotila aspon zpoloviny tak dobre ... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja som si ich pozerala vcera. Trochu prekvapena vitaznou foto, ale tak asi to posudzovali odbornici. Mne ako laikovi sa najviac pacia z finalistov hruskovo-jablkovo-feniklovy salat a Red Snapper. Suhlasim s Luciou asi tiez by som vyberala ine. Ja by som rada fotila aspon zo stvrtiny tak dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiez by som vybrala nieco ine...salatik vyzera super a to kuraaaatko!!!!! tie sa mi pacia najviac a aj by som ich s chutou spapala ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne fotky, úžasné, najviac sa mi páči Red snapper (aj blog La Tartine Gourmande zbožňujem)! no výherná fotografie je skutočne..sladká :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dokonalý fotky, ale já bych přece jen radši...ochutnala! ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. neviem vybrat najlepsiu,pretoze vsetky su uplne odlisne - hlavne teda obsahom a su fakt krasne. mne sa podla chuti veru najviac paci ta co vyhrala..a preto je mi "najviac-oku-lahodiaca".. ale su uzasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa napríklad najviac páči táto Red Snapper z blogu La Tartine Gourmande ..ach...kiež by som aj ja také krásne fotky vedela robiť..aspoň z polovičky :)))) ktovie dievčatká, možno sa tak vymakáme s tými fotkami že o pár rôčkov budú súťažiť fotky z našich blogov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekne fotky, ale tiez si myslim, ze je vela blogov, kde su ovela krajsie fotky...mne sa napr. pacia fotky Martinky (Dolce de Leche). Po odbornej stranke neviem, asi su tieto dokonale, ale okom amatera by som vybrala ine.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. U mňa jednoznačne "Figy z blogu Nordjlus".

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sohlasím s Vivi já bych taky ráda ochutnala, mám na to chuuuť, což se mi u tebe na blogu stává dost často:D Jinak se mi líbí ta narůžověla ryba ale s vítězem bych docela souhlasila..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!