pondelok 14. februára 2011

Ružová pavlova


Urobila som takú valentínsku obmenu pavlovej. Pridala som do nej trošíčku červeného farbiva, čiže bola jemne ružová. Farbivo som pridala do bielkov vtedy, kedy ocot a v tomto octe som farbivo predtým rozmiešala. Po upečení ostala vonkajsia tvrdá chrumkavá časť skôr jemne béžová, lebo sa trošku "upečie", ale vnútorná pena bola rozprávkovo ružová. Vyzeralo to super! Ale bohužiaľ to neuvidíte, lebo moje fotky sú naprd. Pavlovu som totižto piekla pre rodičov a ich návštevu, čiže som len pavlovu urobila a dala piecť a odišla som z domu, nech neprekážam na párty a pavlovu už z rúry vytiahla, ozdobila a aj pofotila moja mama. Dala som jej síce inštrukcie ako tá fotka má vyzerať, ale no... :-D

Ak som vás namotala na upečenie vlastnej pavlovej, recept na nájdete tu.

10 komentárov:

  1. jeeej,aky krasny ruzovy oblacik:)))chvalim teba za uzasne gesto pre rodicov,a maminku tiez treba povzbudit,ze sa snazila pofotit:))♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne tak, mamina sa snazila a nie je to zlé, náhodou, mne sa to páci.A torticka musela byt suprová :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ano, teda hostia si strasne pochvalovali, zjedli ju celu naraz:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Anetka, požičiavajú ťa občas rodičia??? :-)) aspoň na chvíľku, napr. pred oslavami. Si šikovnica s fantáziou!!♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej hej, kludne im zavolaj a dohodnite sa na prenajme:-DDDDDD

      Odstrániť
  5. Nádhera! Taky jsme si zamlsali na dortíku. Pekla jsem 3x, dvěma návštěvám a byli nadšení. Ten růžový dortík je rozkošný!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dobrý deň, urobila som svoju prvú pavlovu v živote podľa Vášo receptu, a rovno ružovú. bola perfektná. použila som tekuté červené farbivo - jednu lyžičku, a bola úplne dokonale barbie ružová aj zvonku. túto tortu skutočne odporúčam. jedla som ju prvýkrát v živote, a je lepšia ako som očakávala - nie sú to pusinky, je to krém v škrupinke :-). podľa odporúčania z apetitu som ju urobila deň dopredu, a nebolo to na nej poznať.záverečná úprava je potom jednoduchá. v každom prípade odporúčam použiť dužinu z passion fruit - stačia 3 plody, alebo inú kyselkavú hustú šťavu.
    nie je to prvý recept z Vašej stránky, ktorý som vyskúšala a vždy som bola spokojná. :-) viktoria

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma nesmierne teší, že sa tak podarila! Pavlova s passion fruit je klasika a už som ju skúšala - je to naozaj skvelá kombinácia :-)

      Odstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!