utorok 2. júla 2013

Vraj tá najlepšia tvarohová bábovka

V rebríčku najlepších receptov z Apetitu je aj táto tvarohová bábovka. Vraj preto, lebo ostane vláčna ešte veľa dní po upečení a že jednoducho chutí božsky. Mne na nej imponovalo to, že chutí naozaj extra tvarohovo a sviežo. A keď ju polejete bielou čokoládou ako ja, bude to ešte väčšia paráda :-) 

P. S.: Jedno malé odporúčanie: pečte ju len do bábovkovej formy alebo do podlhovastej formy na sladké chlebíky. Nepečte ju v takej forme ako ja, lebo aj vy budete mať problém dosiahnuť, aby sa bábovka v strede dopiekla a po povrchu ešte nečernela.

8 komentárov:

  1. Sakra, teď na mě všude jukaj bábovky. Já mám jeden velký problém. Já jedinou bábovku, kterou jsem schopna sníst je ta od maminky. Nejsem zrovna bábovkovej nadšenec, takže na mém blogu mám jen jeden recept na bábovku a více jich tam nejspíše nebude. I když tato by možná stála za vyzkoušení, když je tak tvarohová. =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. občas je těžké péct rovnoměrně, ale myslím, že i přes potíže se ti povedla!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miluju bábovky a tahle vypadá krásně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dnes som ju urobila, je fajná, svieža, prekrásne prevoňala dom a vyšla mi na parádu :) tak ozajstne bábovkovsky vyzerala. nepolievala som ju čokoládou, lebo v nedeľu mi drvivá väčšina polevy na pomarančovej bábovke skončila na tanieri, tak reku ja sa s tebou prplať nebudem. vďaka za recept.
    d.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. (o deň neskôr)
      priateľ sa za ňou ráno skoro zabil, achkal a hmmmmkal a mňamkal :)

      Odstrániť
  5. ahoj, aky tvaroh tam mam dat?hrudkovity alebo jemny? :) asi to nie je jedno

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez som sa chcela spytat to iste.... .)

      Odstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!