Sú ťažké časy a to niekedy chce panáka. A ako ja vravím: keď už sa opiť, tak aspoň s noblesou ako dáma!
Tento drink rozhodne JE noblesný.
Recept je od Jamieho Olivera. Do panáka nasypete zrniečka z granátového jablka, zalejete ginom a navrch dáte 1 kopcovitú čajovú lyžičku ľadovej drte. A potom si urobte ešte jeden ďalší. A ešte aspoň jeden:-)
chi - perfektné Anetka, som si na niečo spomenula :))) . Musím sa priznať, že gin som nepila od študentských čias,/od posledného záťahu s mojou kamoškou, keď študovala v Blave, tj. dosť dávno/ ale mám naň ešte teraz žalúdočno-bolne spomienky :))))) ... inak super kombinácia - škoda, keby to viem vtedy - tak možno jeden do seba ešte teraz "hrknem " :)))
OdpovedaťOdstrániťAnetka veru noblesný panák a keby mi ho aj mal kto takto nacapovat, aj by som si dala povedat,supeeeer
OdpovedaťOdstrániťDakujem, som rada, ze vas to nadchlo:-) Ono to hlavne velmi efektne vyzera, je to super aperitiv.
OdpovedaťOdstrániťAnetka toto určite skúsim, takúto exotickú chuť a mám zálusk aj na chilli papričku s vodkou to som našla v najnovšej knižke od Nigelli.-)
OdpovedaťOdstrániťWOW! tak na to by som si asi netrufla... ci hej... mozno kebyze uz som v pokrocilom alkoholovom stadiu ... :-D ale vyskusaj a daj vediet!!!
OdpovedaťOdstrániťjeej, na toto sa chystam odkedy som to videla v novembrovom chef gurmane. tam maju tak neskutocne protazlivu fotku, ze odvtedy sa chystam gin kupit. totiz, v mojej zbierke alkoholu je naozaj kadeco, ale gin mi chyba... musim to napravit ;)
OdpovedaťOdstrániťCoze??? to v novembrovom chef gurmane je akurat tento drink??? jezis:-D ja sa ho chystam urobit uz asi dva roky, odkedy som ho nasla v knihe Jamieho Olivera:-)
OdpovedaťOdstrániťhmm..tak toto by som do seba hned supla:)..vyzera to uuuzasne,urcite sa inspirujem:)))
OdpovedaťOdstrániť(mauka)
:-DDD odporucam:-)
OdpovedaťOdstrániťAnetka, ano, a je tak uzasne nafoteny, ze tu fotku povazujem za najbest fotku z gurmanu aku kedy uverejnili ;)
OdpovedaťOdstrániťAnetka, aby som bola presnejsia, v sefgurmane je gin tonic s granatom, nie cisty gin ;)
OdpovedaťOdstrániťaha... ale to vyzera byt mozno este lepsie! fakt! ked si tak predstavim tu chut... hm...
OdpovedaťOdstrániť