pondelok 15. novembra 2010

I love you sliepočka

Musela som vám ukázať tieto dve krásne fotky. Ja som z nich úplne dojatá. No nie je to dievčatko roztomilé?

Takýto rovnaký vzťah k sliepkam má aj moja stará mama. Ona sa s nimi chodí pravidelne porozprávať a každá sliepka potom automaticky príde k starej mame, aby ju pohladkala. Žeby som si aj ju takto odfotila s tými sliepočkami? :-)

8 komentárov:

  1. jej,milee..aj mojej sestry maly,takto pusinkoval a luuuubil sliepocky:))))za to ja mam zo sliepok dokonalu fobiu:))))))ja ked som ich mala ist nakrmit,alebo ist pre vajicka,tak som tam stepovala pred brankou dobru pol hodinu:))))
    (mauka)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :-DDD ja sa tiez bojim sliepok, ja by som sa bala aj len vojst do tej ich ohradky. ale to asi preto, ze ja sa bojim uplne vsetkych zvierat. aj psov. uplne vsetkych... vlastne len zajacikov sa nebojim, tie su jedina vynimka, lebo zajaciky su strasne mierumilovne a hebucke a take... sympaticke :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anetka krásne fotečky...si mi pripomenula leto moju babku respektíve prababku mojich dievčat a prázdniny u nej na dedine. Pokukám nejaké fotečky a mrk ku mne:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc milé fotenky!!! Veľmi sa mi páči,keď majú detičky taký pekný vzťah k zvieratkám -až sa mi to zdá také nereálne v dnešnej dobe....Ale toto dievčatko ma moc potešilo!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rajka: to mas kraaasne fotky! uplne najzlatsia je ta, ako obidve drzia tu sliepku na rukach! vydarene fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gonzales: No ja uprimne tiez nemam moc dobry vztah k zvieratam. Ale nie ze by som ich nemala rada, len sa ich strasne bojim :-D Neviem kde sa vo mne ta fobia nabrala, tipujem, ze asi vtedy, ked sa na mna vrhol obrovsky pes, lebo mi chcel zozrat zmzrlinu:-DDD

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!