sobota 1. mája 2010

Opäť milovaný "rebarborový koláč", tentokrát v malinovej verzii


Konečne som po zime piekla u nás doma najobľúbenejší rebarborový koláč (pre recept kliknite sem), ktorý sa volá rebarborový len preto, že pôvodne vznikol ako rebarborový, ale zistili sme, že je úžasne s takmer akýmkoľvek ovocím. V rámci likvidácie zvyškov z mrazničky som robila prvý krát malinovú verziu. A bola božská!!! Takže už v tom mám jasno: rebarborový koláč je najlepší s ríbezľami alebo malinami. Mňam. A ozdobila som ho macoškami, ktorých máme na záhrade plno a výhoda macošiek je, že sú jedlé.

2 komentáre:

  1. Máte skvělý prostě fascinující BLOG...jste snad druhá MAGDALENA DOBROMILA RETIGOVÁ...JEN TAK DÁL...KDY BUDE PROSÍM RECEPT NA krůpnu babu? Děkuji za odpověď MARTA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za krasnu pochvalu, velmi si to cenim!
      recept na krupnu babu mam napisany len na papieri rukou od starej mamy a je to vsetko taky stylom ze "od oka" a pridame zemiaky aby to bolo "tak akurat" :-DDD cize ja sama netusim ako urobit idealnu krupnu babu. preto sme sa prave dohodli, ze pojdeme k starej mame na zaskolenie:-D a upecieme krupnu babu na fasiangy. tak prosim vydrz dovtedy a isto sa na mojom blogu objavi clanok o krupnej babe aj s dobrym a fungujucim receptom.

      tak zatial:-)
      maj sa krasne
      aneta

      Odstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!