pondelok, 22. augusta 2011

Grilovaná bravčová krkovička s cesnakovým maslom

Klasika, ktorá nemôže sklamať.

______________________________________
Ingrediencie: 
- plátky bravčovej krkovice
- čerstvo mleté čierne korenie, soľ
- bylinkovo-cesnakové maslo z tohto receptu alebo môžete zaexperimentovať a vyskúšať toto olivové maslo

1. Bylinkové maslo dajte do potravinovej fólie a urobte z neho valček. Nechajte stuhnúť v chladničke.

2. Plátky krkovice umyjeme, osušíme papierovými utierkami, osolíme a okoreníme z oboch strán. Mäso dáme na rozpálený gril a grilujeme domäkka, pozor, aby ste mäso nevysušili. Opečené mäso uzatvorte do nádoby alebo zakryte alobalom a nechajte postáť 5 minút. Potom plátky mäsa rozdeľte na taniere a na každý plátok dajte plátok cesnakového masla.

8 komentárov:

  1. same dobre veci ste grilovali, Anetka!!!! jedna lepsia ako druha!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty pořád griluješ, já ti tak závidím :-). Všechno vypadá krásně, hned bych si dala!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fajn, kedy najbližšie griluješ? Adresa?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to je dobrota! mnam! v jednoduchosti je krasa a dokonaly gurmansky zazitok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ire: no ani nie tak stale, to je len moj suhrn mojich novych grilovacich receptov za cele toto leto:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ivana: dam ti vediet!!! potom prid do Trnového, prid ku kostolu a potom mi zavolaj a ja pre teba skocim, lebo je to zlozite, teraz nam tu kopu kanalizaciu:-DDDDDDDDDDDDDD

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!