piatok 24. decembra 2010

Sladké a veselé!


Chcela by som vám všetkým zaželať krásne Vianoce, nech máte absolútnu a ničím nenarušenú pohodu, nech vám nič neprihorí, nech všetko zjete a nič nepriberiete a nech vás pod stromčekom čaká presne to, po čom ste túžili.

U nás je to prosím pekne zas úplne postavené na hlavu:-) Oco dnes vstal už o pol šiestej a všetkých nás zobudil, že aby sme si stihli užiť celý deň:-DDD Za tie preklínavé pohľady nám aspoň konečne dovolil otvoriť na raňajky dlho odkladanú konzervu biotuniaka v olivovom oleji, ktorú sme si doniesli ešte z Bretónska. Bolo to z takej malej továrničky, kde všetko robili ručne. Lepšieho tuniaka som skutočne ešte nikdy nikdy nejedla!

P.S. Všetko najlepšie k meninám všetkým Adamom a Evám, pretože viem, ako sa cítia nešťastne, že každý na nich zabudne kvôli pohlteniu Vianocami.

9 komentárov:

  1. Krásne Vianoce. Presne tento stromček som posielala svojim kolegom a kamarátom ako vianočný pozdrav :), asi máme podobný vkus.
    Možno na Evy a Adamov sa zabúda, ale na moje narodeniny v našej rodine našťastie nikto nezabúda :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. anetka prajem vam doma prekrasne vianocne sviatky.pa slavka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anetka, pokojne a carovne sviatky, nech vam rodinna pohodka vydrzi dlho dlho! a Dakujem za vinsik k meninam :) ja sa az cudujem, ze si tolko ludi spomenulo :) papa, Evi(tchka)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anetka prijemne a pohodove sviatky prajem, aj ked trosku neskoro prajem, ale predsa:)) A dakujem moc za gratulaciu k meninkam a neboj veeela ludi si spomenulo, takze nestastna urcite nie som:))) Papa a peknu nedelu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dakujem vam vsetkym za krasne zelania k Vianociam!!! a je uz po nich. celkom skoda, nie?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!