utorok 19. júla 2011

Aneta je zaneprázdnená nepretržitým oslavovaním narodenín. Oslavujem celý tento týždeň, takže nový príspevok bude až keď sa nájde troška času. Chápete... strašne rýchlo starnem, treba oslavovať, kým je čo.

Líbám.
vaša Anetka

12 komentárov:

  1. :D všetko pekné a voňavé prajem, a poriadne pooslavuj, aspoň mám čas poobzerať aj Tvoje staršie príspevky, objavila som totiž iba nedávno Tvoj krásny, originálny blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem! Veľa zdravia a šťastia a minimálne tak ako doteraz fungujúcu fantáziu, nech máme stále čo obdivovať! Užívaj!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Happy B-day to youuuuuu! Vela inspiracie a kopu receptov aby sme aj my mali darceky v podobe tvojich prispevkov;-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anetka nasa,vsetko len to najlepsie z najlepsieho prajem,taku stastnu vyberovku:))..a tesim sa tu na teba po oslavach:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je hezky řečeno:) Tak všechno nejlepší!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anetka, aj ja ti prajem vsetucko naj k narodkám, nech si zdravá, stastná a krásna...a tesím sa na narodeninový prispevok...uz ani nedycham, to zas padneme vsetky na zadok :-D paaaaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetko naj a poriadne pooslavuj :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tomu říkám pořádná osalva a těším se na všechny ty fajnové narozeninové laskominy :-)
    A samozřejmě přeju všechno nejlepší, hodně zdraví, pohody a optimismu a spoustu fantazie nejen v kuchyni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mila Anetka,
    prajem ti pevné zdravie, veľa lásky,spokojnosť a pohodu,šťastný život bez starostí a vždy dobrú náladu. A okrem toho este zelam nech ti to vzdy dobre pecie a vari:). Peknu oslavu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. dakujem vam vsetkym za krasne gratulacie a priania, velmi si to cenim a som dojata!

    a trosku sa cervenam ked citam tie vase vety "uz sa tesim na vsetky tie narodeninove dobroty, ktore si napiekla", pretoze tento rok to bol dost fiasko, sice som oslavovala stale, ale nemala som cas v klude pripravit nejaku serioznu hostinu, upiekla som len jednu jednoduchu slahackovu tortu a neskor aj cupcakes, ktore dopadli mimoriadne mizerne a este si rozmyslim, ci ich sem zavesim. to tak byva: pre druhych vypekam torty jedna radost:-DDD a potom pre seba vsetko skazim:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Anetka, nic si z toho nerob. Mna zas kazdy berie za strasnu kucharku, ale stane sa, ze ked pride navsteva, tak naservirujem chipsy... :-/ zatial sa nik nestazoval, no akosi podvedome citim, ze to nie je ok :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. :-DDD ok som rada ze nie som sama:-DDD

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za váš milý komentár!